Winterklaar maken

Beste watersporter,

Helaas komt ook aan dit mooie zomer seizoen weer een eind. En wordt het weer tijd om aan het winter onderhoud van de boot te gaan denken. Wij kunnen u hierin een handje helpen door slim onderhoud te plegen aan uw motor zodat u volgend jaar bij de eerste zonnestralen (weer) zonder problemen kunt gaan varen. Ook kunnen wij voor u uw motor winterklaar maken.

Het slimme onderhoud is persoonlijk op u en uw boot toegeschreven. Hierbij kijken we naar uw motor, draaiuren, klachten en wensen en aan de hand daarvan bepalen we wat voor type onderhoud uw motor nodig heeft zodat u ook volgend jaar weer een probleemloos vaarseizoen heeft.
En om dit slimme onderhoud nog aantrekkelijker te maken bieden wij u 10% korting aan als u dit vooraf en voor 15 december betaald. Deze actie geld alleen op het onderhoud zelf  en dus niet op de gebruikte onderdelen, smeermiddelen en winterklaar maken. 

Het winterklaar maken van de motor houdt in dat wij ervoor zorgen dat er niets kapot kan vriezen aan de motor. In verband met de planning vragen wij u om dit zo snel mogelijk op te geven omdat de winter meestal onverwachts invalt en zodat wij er meerdere tegelijk kunnen inplannen en wij u geen of minder voorrijkosten hoeven te berekenen. Wij kunnen ons om verzekerings technische redenen alleen beperken tot datgene wat met de motor te maken heeft, dus geen watersystemen, toiletten, airco’s e.d.
Denkt u er ook eens aan om uw brandstof te conserveren. Dit voorkomt schadelijke bacteriën in de brandstof en daarmee vlokken, vuil en start problemen.

Natuurlijk is uw buitenboordmotor ook in goede handen bij ons. Hiervoor is het ook verstandig om slim onderhoud te plegen zodat u ook hiermee volgend jaar (weer) een probleemloos vaarseizoen hebt en u kunt hem bij ons ook stallen. U kunt hem tijdens openingstijden altijd komen brengen.
Graag zien wij uw formulier tegemoed, ook voor alleen slim onderhoud zodat wij uw boot alvast in kunnen plannen. Of maak gelijk een afspraak 0162-686107
Mocht u nog vragen hebben of opmerkingen dan horen we graag van u.
 
Met vriendelijke groet,
Het team van Oome boten, motoren & service
 
U kunt het winterklaar formulier hier downloaden.
Of ga naar deze pagina om het formulier af te drukken